Anti-Dopingpolicy

På STC förespråkar vi ren träning, resultat kan uppnås utan tillskott av olagliga preparat så som anabola steroider och andra prestationshöjande medel.

Vi har nolltolerans mot droger. Vid bevis om, och i vissa fall misstanke om, användande av illegala preparat så kommer vi att stänga av person från våra klubbar. Detta gäller även vid misstanke om försäljning av olagliga preparat i eller i anslutning till våra lokaler.

På flera orter har vi ett nära samarbete med polis och drogförebyggande i kommunen. Exempel på detta är bland annat:

100% ren hårdträning

100-procent-loggorI vårt samarbete med 100% ren hårdträning samverkar vi med polisen och närliggande friskvårdsanläggningar i kampen mot anabola steroider och droger.

”Riktig styrketräning handlar inte om vad man tar, utan om vad man ger – Alltså 100 %”

Ren Träning

ren-traningVi samarbetar med Ren Träning och Sportfront som sammanknyter friskvårdsanläggningar i Sverige som tillsammans med polisen ska minska användandet av anabola steroider. Vår personal har utbildats och ska fortbildas för att på ett effektivt sätt motarbeta användandet av droger. Det erbjuds även föreläsningar mot kunder med tema träning, kost och skadeverkningar vid användande av droger.

Vakna

vakna– I Ale kommun vill man hålla ungdomar borta från droger. Genom att uppmuntra och uppmärksamma drogfria aktiviteter och att jobba nära gym och andra företagare vill man eliminera användandet av droger. Självklart är STC med på detta!

Dopningsfritt skaraborg

dopningsfritt-Skaraborg-rgbDopningsfritt Skaraborg är ett samarbete mellan Skaraborgs kommuner, träningsanläggningar, polisen, folkhälsoenheten.

Samarbetet syftar till att försvåra användandet av dopningspreparat.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar