Om STC

STC invertSTC är ett av Sveriges ledande friskvårdsföretag med 87 träningsanläggningar från Ystad i söder till Åre i norr.
Vi sysselsätter cirka 1000 personer och har växt stadigt sedan starten 1998. I september 2018 blev Novax Gym Holding majoritetsägare med målet att öka tillväxttakten. Grundarna är fortfarande kvar som delägare och aktiva i företaget.

STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Vårt breda utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.
Vi erbjuder träning för alla människor i alla åldrar. Basutbudet är gym, kondition och gruppträning, men även funktionell träning växer på våra anläggningar. Anpassad seniorträning fyller våra klubbar under förmiddagar och våra kompetenta personliga tränare inspirerar och vägleder våra medlemmar när de som bäst behövs. På våra större klubbar finns det lekrum för de yngsta besökarna.

Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet.
STC är idag en viktig mötesplats, där det är naturligt att umgås över generationer. Vår ambition är att vara en seriös aktör med ett prisvärt erbjudande och vårt mål är att stärka folkhälsan.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar