https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/08/abyfb-678x381.jpg

Vi bygger nytt i Åby

STC nysatsar i Mölndal. På grund av rivningen av Åby simhall flyttar STC till nya lokaler. I PR-Offset Grafiska i Mölndals fastighet byggs en toppmodern träningsanläggning.
Premiären är planerad till 3 januari 2020.
– Vi har letat intensivt och äntligen hittat en perfekt lokal. Det här blir ett lyft för såväl nya som befintliga medlemmar, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Jakten är över. STC bygger just nu en helt ny arena för träning på Ragnar Thorngrens Gata 4 i Mölndal. I ljusa och luftiga lokaler kommer medlemmarna att erbjudas en optimal träningsupplevelse. Gym, kondition, gruppträning och ytor för funktionell träning.
LED-skärmar för virtuell träning och modern träningsutrustning i kombination med en noga utvald interiör skapar en inspirerande miljö som tar träningen till en ny nivå.
– Totalt kommer anläggningen att omfatta ca 1000 kvm och när vi kan designa klubben från grunden vinner vi många fördelar. Det här kommer att bli en riktigt häftig klubb, berättar Antoni Kutics.
För befintliga medlemmar innebär bytet av lokal inga förändringar. Allt rullar bara på som vanligt.
– Enda skillnaden blir att träningen kommer att äga rum i ändamålsenliga och toppmoderna lokaler. Det blir extra allt och lite till, avslutar en nöjd Antoni Kutics.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar