https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/08/sacc88vedalen-fb-678x381.jpg

STC öppnar i Sävedalen

Den 1 februari slår STC upp portarna till en splitter ny träningsanläggning på Göteborgsvägen 104 i Sävedalen. Det är AllOffice kontorsvaruhus som lämnar plats för STC Training club.

Det är STC:s eget byggteam som förverkligar visionen om framtidens arena för träning i Sävedalen. Som vanligt blir det stort fokus på gym, kondition, gruppträning och funktionell träning. Imponerande LED-skärmar och digital teknik skapar unika möjligheter till virtuell träning på dygnets alla timmar.
– Nu tar vi träningen till en helt ny nivå och vi lovar en optimal upplevelse. Att kunna bygga från grunden och anpassa lokalen precis såsom vi vill ha den är suveränt, säger Antoni Kutics, kedjans etableringsansvarige.

Anläggningen kommer att omfatta cirka 1000 kvm. Det blir ljusa och luftiga lokaler, toppmodern träningsutrustning från världsledande leverantörer samt en inspirerande miljö.
– Vi har snart byggt 100 klubbar i Sverige och responsen från medlemmarna gör att vi hela tiden kan utveckla vårt koncept. Färgval och interiör är noga utvalt, men det viktigaste är alltid att fylla klubben med glädje, passion och gemenskap. Det arbetet gör vi tillsammans, säger Antoni Kutics.

 

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar