https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/01/skane-678x381.jpg

STC expanderar i Skåne

I början av året förvärvade STC tre klubbar av L9 Fitness i Skurup och Oxie.
Dessutom byggs just nu tre helt nya träningsanläggningar i Staffanstorp, Ystad, Trelleborg och Eslöv centrum.
– Våra etableringar är strategiska och genomtänkta för att svara upp till medlemmarnas behov, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig.

Friskvårdsföretaget STC expanderar kraftigt just nu och Skåne är ett av områdena där tillökningen går snabbt. Förvärvet av L9 Fitness tre klubbar är en bra språngbräda. Två av dem ligger i Skurup och den tredje i Oxie norr om Malmö.
– Det är tre personliga och välskötta klubbar. Initialt behöver vi bara byta skyltar, men allt eftersom kommer vi att anpassa dem efter vårt koncept både när det gäller utbud och interiör, säger Antoni.
För befintliga medlemmar hos L9 Fitness innebär förändringen ingenting förutom att man numera tillhör en kedja med närmare 60 klubbar i Sverige.
– På sikt blir det stora fördelar, då vårt utbud av gruppträning är betydligt större och vårt samarbete med världsledande leverantör av träningsutrustning medför att kvalitén på det mesta kommer att öka, menar Antoni.
STC går också vidare med planen att etablera ytterligare en stor arena i Skurup och går allt som det ska öppnar den hösten 2020.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar