https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/03/kunskapsfabriken-678x381.jpg

STC – en stark del i Jönköpings kunskapsfabrik

JÖNKÖPING. Nu är det klart. STC öppnar en helt ny träningsarena i Kunskapsfabriken i den östra stadsdelen av Jönköping.
– Alla pusselbitar har fallit på plats. Det är en unik möjlighet i en jättespännande fastighet med stor potential att bli något alldeles extra i staden, säger Katarina Andersson, vd för STC Training club.

Fastighetsbolaget Tosito genomför en förvandling av den tidigare SAAB-fabriken på Slottsgatan 40 i centrala Jönköping. Projektet kallas Kunskapsfabriken och kommer innehålla 220 nya studentlägenheter. Här är det också klart att STC etablerar en 1800 kvm stor träningsanläggning i markplan.
– Jönköping är en stad som vi har haft ögonen på en längre tid. Det är en av Sveriges tio största städer och därmed en självklar plats att finnas på. Vi är precis som Jönköping inne i en stark tillväxtfas och när Kunskapsfabriken presenterades var det inte svårt att ta beslut. Det är en häftig lokal med stora möjligheter, säger Katarina Andersson, vd för STC.
Tommy Fritz är vd på Tosito AB som äger, utvecklar och förvaltar flertalet fastigheter i region Jönköping.
– Vår ambition är att skapa det bästa och mest populära studentboendet i Jönköping och samtidigt bidra till att öster blir en ännu mer levande stadsdel, säger han och fortsätter:
– Att vi nu får STC att etablera sig och satsa i Jönköping är fantastiskt för hela projektet. Vi vill att detta studentboende blir unikt med en stark vi-känsla. Gymmet och andra gemensamma ytor i fastigheten kommer att bidra till detta.
STC kommer inte att spara på krutet i Kunskapsfabriken. Klubben byggs enligt premiumkonceptet och kommer att innehålla allt inom träning. Toppmodern utrustning för styrke- och konditionsträning. Ett rikt utbud av gruppträning och generösa ytor för funktionell träning. Lokalerna kommer att vara mycket inbjudande med en imponerande takhöjd och en läcker interiör, men som vanligt lägger STC ett starkt fokus på de mjuka värdena.
– Det är framför allt där vi skiljer oss åt från många andra. Glädje, passion och gemenskap präglar våra klubbar starkt. Det handlar om att få människor att träna, träffas och trivas över generationerna. Fysisk aktivitet i en vardag som blir allt mer stillasittande är a och o för ett långt och lyckligt liv. Det vill vi gärna bidra till, säger Katarina Andersson.
STC planerar för en premiär i Kunskapsfabriken i januari 2020.

För mer information kontakta

Antoni Kutics, etableringsansvarig, STC
Tel 0707-70 70 73
antoni@stc.se

Tommy Fritz, vd, Tosito AB
Tel 0708-317171
tommy@tosito.se

Fakta STC
En av Sveriges ledande friskvårdskedjor med 60 träningsklubbar. Företaget sysselsätter cirka 900 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras delvis på program från världens största leverantör, Les Mills. STC står för Sport Training Club.

Om Novax

Novax är en aktiv och långsiktig investerare som i partnerskap med entreprenörer utvecklar lönsamma bolag med god tillväxtpotential. Utöver STC har Novax ägarintressen i bland annat följande bolag; Academic Work, ApoEx, ApoHem, Concept, Datema, DesignTorget, EMG, Filippa K, Hyper Island, Lagerhaus och RCO. Se www.novax.se för ytterligare information. Novax ingår i familjeägda Axel Johnson-koncernen tillsammans med Axel Johnson International, Kicks, Martin & Servera, Skincity, Åhléns samt delägda börsnoterade Axfood och Dustin. Koncernens konsoliderade nettoomsättning uppgick år 2017 till cirka 77 miljarder kronor och tillsammans har verksamheterna cirka 20 000 anställda. Axel Johnson-koncernen ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. Se www.axeljohnson.se för ytterligare information.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar