https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/05/afterbeach-staketgatan-180528-facebook-678x381.jpg

After Beach – Kom igång efter semestern

Nu släpper vi platserna för vår PT small group After Beach. Träna i en mindre grupp med en personlig tränare. Att träningen sker i grupp gör att dina kostnader minimeras samtidigt som du motiveras och inspireras av den positiva träningsmiljö som skapas av gruppdynamiken.

Vill du som många andra hitta din väg mot en hållbar livsstil för en ökad livskvalité? Tillsammans i grupp med PT kommer du att genomgå 8 intensiva veckor med stegrande etapper. Är du redo för att forma din trygga stomme i vardagen & samtidigt vässa till din nuvarande form, då är detta träningskursen för dig!

Vad ingår:
– Invägning & utvägning
– 3 st Träningsprogram
– Kostschema
– 11 st tillfällen av PT-pass i grupp.
– 3 st Teoretiska tillfällen av kost.

After Beach – Start 4 september
16 tillfällen, 2 gånger i veckan
Tisdagar kl 17.30
Onsdagar kl 19.00
Plats: STC Staketgatan
PT: Mona Eklund

För bokning, kontakta receptionen eller boka dig här via Staketgatans hemsida.

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/05/find-your-inner-strength-staketgatan-180528-facebook-678x381.jpg

PT small group – Find your inner strength

Nu släpper vi platserna för vår PT small group Find your inner strength som leds av vår personliga tränare Mona Eklund. Träna i en mindre grupp med en personlig tränare. Att träningen sker i grupp gör att dina kostnader minimeras samtidigt som du motiveras och inspireras av den positiva träningsmiljö som skapas av gruppdynamiken.

Detta är träningskursen för dig som vill lägga extra mycket hjärta och kärlek till att stärka kroppen inifrån och ut. Kunskap i form av PT-träning i grupp samt teoretiska tillfällen kommer att varvas, där vi tillsammans tar oss ann våra fokusområden; Mage, Rumpa, Lår. Vill du veta mer om hur du kan boosta formen för både vardag och träning, då är detta träningskursen för dig!

Vad ingår:
– Invägning & utvägning
– 4 st Träningsprogram
– 10 st PT-pass
– 4 st Teoretiska tillfällen

Find your inner strength – Start 30 oktober
16 tillfällen, 2 gånger i veckan
Tisdagar kl 17.30
Onsdagar kl 19.00
Plats: STC Staketgatan
PT: Mona Eklund

För bokning, kontakta receptionen eller boka dig här via Staketgatans hemsida

 

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/03/bodyattack-100-facebookbild-678x381.jpg

Fira Bodyattack 100 tillsammans med oss

Lördag 24 mars kl 10.00 smäller det, då firar vi release nummer 100 av Les mills Bodyattack! På STC Staketgatan firar vi detta med ett happeningpass. Flera instruktörer kommer att vara med och leda er igenom svett och träningsglädje. Vem vill du ta med dig? Boka dig som vanligt via hemsidan eller appen!

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/09/namnlocc88st-1-3-678x381.png

Nu söker vi fler personliga tränare

Varje dag arbetar STC för att fler ska träna regelbundet att vi ska hjälpa vår kunder att nå sina personliga mål med sin träning och att må bra. Bästa verktyget är personligt anpassad träning. Personliga Tränare hjälper våra PT-kunder att träna effektivt, säkert och genom av dig som PT framtagna träningsprogram. Du anpassar upplägg efter varje PT-kunds mål och behov. Som PT motiverar du och pushar kunden att nå sina mål med att hitta nya övningar och vara lyhörd i en positiv anda.

Antal kunder är ditt resultat av att få kontakta med nya kunder och befintliga. Du styr själv din arbetstid och din lön. Som PT kan första tiden vara tuff men med ditt engagemang, servicekänsla och säljförmåga hjälper vi dig att nå dina mål tillsammans. Du behöver vara driven och jobba kvällar och helger.

Som PT är det av stor vikt att du känner ansvar för STC och klubben, att hjälpa sina medarbetare och medlemmar, att vara social genom att hälsa och visa tillrätta, att hålla rent och snyggt och plocka undan efter sig. Hög social kompetens, säljförmåga, service känsla och att kunna vara ett ansikte utåt för STC är av största vikt för att vara PT hos oss.

Arbetet som Personlig Tränare hos oss kräver att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning.

 

Klicka här för ansökan!

 

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/01/instruktocc88r-stc-678x381.jpg

Nu söker vi fler instruktörer

Vi söker just nu gruppträningsinstruktörer till flera träningskoncept på våra två klubbar i Skövde. Vill du inspirera och motivera andra till en aktiv och hälsosam livsstil? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder en utvecklande och social arbetsplats full av glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap.

Maila intresseanmälan till anna.williamsson@stc.se


STC är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 45 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 900 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.

STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. All träningsutrustning kommer från världens största maskinleverantör, Cybex. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/11/facebook-mitt-nya-locc88fte-171130-678x381.jpg

Mitt nya löfte

Nu släpper vi platserna för Mitt nya löfte 2018. Träna i en mindre grupp med två instruktörer. Att träningen sker i grupp gör att dina kostnader minimeras samtidigt som du motiveras och inspireras av den positiva träningsmiljö som skapas av gruppdynamiken.
För bokning, kontakta receptionen.
Här kan du läsa mer om Pernilla som är en av kursledarna: www.stoor.se

 

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/06/barn-678x381.jpg

Barngympa

Missa inte att anmäla ditt barn till Barngympa som startar torsdag 8 februari. För barn 4–5 år.
Anmäl här!

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/12/lets-move-pt.jpg

Hitta variationen i konditionsträningen!!

Hitta din egna variation att utöva konditionsträning på ett roligt och effektivt sätt. 

 Denna kursen passar dig som inte riktigt hittat din variant eller är intresserad av att börja träna konditionsträning på ett mycket varierat sätt. Finns viljan till att våga ta steget? 

Vi kommer att tillsammans i gruppen under våra 4 Tillfällen prova bland annat löpning inne/ute, roddmaskin, pulshöjande tabata, cykel och även få in en hel del kunskap om hur och varför när vi kör passen.

Du kommer alltså att få med dig kunskap om konditionsträning även utföra de i praktiken på ett roligt och givande sätt. Passen kommer vara upplagda med olika varianter av intervaller.

Vårt mål är att efter perioden tillsammans ha fått en större kunskap hur just DU kan variera din konditionsträning på ett sätt som pass både dig själv och alternativt tillsammans med någon annan.

Du får med ett häfte med de passen vi har kört tillsammans som en övergång till att med ditt driv kunna fortsätta på egna ben, såklart får du med dig verktygen om kunskap och förståelse hur du kan utveckla dessa pass efter din egna förmåga och utgångsposition.

 

Hoppas detta känns som en kurs för dig och att du är förväntansfull på att kicka igång nya året tillsammans med vår duktiga tränare Elise som mer än gärna vill dela med sig av kunskap och ny energi.

Anmälan kan göras via hemsidan eller i Receptionen.  

Kursen är på 4 tillfällen, tisdagar kl 16.30-17.30. Start den 30/1 på Staketgatan!!                                                                                                           

OBS!!!!  Begränsat antal platser så först till kvarn. 

 

 

 

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/06/barn-678x381.jpg

Barngympa 2018

Nu släpper vi äntligen platserna till vårens barngympa för barn mellan 4–5 år. Kursen är 10 tillfällen och startar torsdag 8 februari.

Vi får barnen att hitta ett intresse att röra på sig, lära känna sin kropp, bygga upp styrka, kondition, rörlighet och balans. I denna kurs får barnen träna bollek, cirkelträning, hinderbana och lek. Eftersom barnen tränar i grupp får de samtidigt lära sig att samarbeta, respektera och visa hänsyn för varandra.

Barngympa 4–5 år
10 tillfällen, 1 dag i veckan.
Torsdagar kl 17.00
Start 8 februari

Pris: 795 kr

Bokning sker via receptionen.

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/10/bacc88b-678x381.jpg

Mamma-barn Träning

MAMMA- BARN-TRÄNING
Detta är PT-träning i grupp, som bygger upp och stärker musklerna inifrån och ut, hos dig som är nybliven mamma. Vi jobbar med funktionella övningar och du blir sedd och guidad utifrån din nivå. Både mammor, pappor och bebis (0-12mån) är välkomna! Vi är en grupp på 6-12 deltagare som leds av Lic. Personlig tränaren och MammaMage-utbildade Pernilla Stoor.

När? 
Grupp januari-februari 2018
Följande 6 tisdagar kl 10-11
16/1, 23/1, 30/1, 6/2, 20/2, 27/2

Grupp  mars-april 2018
Följande 6 torsdagar kl 10-11
1/3, 8/3, 22/3, 29/3, 5/4, 12/4

Var? Staketgatan 14, STC i Skövde
Kostnad: 1295 kr per gruppstart. Beloppet faktureras via mail när du anmäler dig. För anmälan till båda kursstarterna (januari och mars) erhåller du 10% rabatt. STC-medlemmar erhåller 20% rabatt.

Anmäl dig till Pernilla Stoor: pernilla@stoor.se eller läs med på stoor.se
Skriv ditt och ditt barns namn, telefonnummer samt
förlossningsdatum. Beloppet faktureras via mail när du anmäler dig.
Sista anmälan är 9 januari för januari-februarigruppen och 22 februari för mars-april-gruppen.
Varmt välkommen att delta!

Pernilla Stoor, Lic. personlig tränare
och utbildad Mammamage-tränare,
Professionell coach och Kostrådgivare

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar