https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/06/skor-678x381.jpg

Skövde City Run • 8 juni 2019

Var med och spring ett härligt, roligt och familjärt hinderlopp! Elitlöpare eller motionär? Det spelar ingen roll. Kom som du är och utmana dig själv i Skövde City Run den 8 juni 2019! Vill du vara med och heja på de som springer så har du extra bra utsikt i Boulognerskogen där de tävlande springer genom ett vattenhinder, eller vid målgången utmed Hertig Johans gata där det blir riktig feststämning!

Långa slingan 8km • Starttid: 12:00
För dig som gillar utmaning med distans och några spännande hinder på vägen. Slingan sträcker sig från Kyrkparken, genom Skövde Garnison, runt båda Volvofabrikerna, tillbaka in mot centrum runt Boulognerskogen med vattenhinder i Boulognersjön. Pampig målgång längs med Hertig Johans gata med avslut i Kyrkparken. Mottagande av familj vänner och en stadsfest! Denna slinga kräver anmälan och startavgift. Nummerlapp, tidtagning och spännande priser.

Anmälan sker här.

Korta slingan 2,5km • Starttid: 13:00
Denna slinga kan alla ta sig runt! Bjud med dig familjen, vänner och bekanta och upplev centrum till fots. Start i Kyrkparken, genom Boulognerskogen, och för dig som vill utmana dig – ta en simtur genom sjön. Vill du inte ta ett dopp i sjön kan du ändå stanna till och se de andra löparna ta sig igenom vattnet. Slingan fortsätter med pampig målgång längs med Hertig Johans gata med avslut i Kyrkparken. Denna slinga kräver ingen anmälan eller startavgift, utan det är bara att dyka upp.

Skövde City Run äger rum under Junikalaset som bjuder på härlig underhållning och god mat under bar himmel i den grönskande Kyrkparken. Läs mer om Junikalaset här.Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar