https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/10/facebookbild-med-utbud-678x381.png

STC Kinnegatan fyller 5 år • Save The Date

VI FYLLER 5 ÅR! Detta vill vi fira tillsammans med er. Torsdag 24 oktober kl 16.00 – 20.00 bjuder vi in alla, medlem som icke medlem på en härlig träningskväll tillsammans med oss. Vi kommer ha gratis gruppträning, tävlingar och bemannad barnpassning. Vi bjuder också på tårta och kaffe. Ta gärna mer era vänner, varmt välkomna!


https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/04/beachfighten-fb-678x381.jpg

Beachfighten 2019

Häng med på årets roligaste träningsevenemang! Tillsammans med en kompis, flickvän/pojkvän, mamma, pappa, ja vem som helst i din omgivning tränar och tävlar ni tillsammans med våra PT´s och andra par i kampen om att nå nya hälsosamma mål. Under en månads tid får du kost och träningsupplägg av din PT för att nå din formtopp. Varje vecka träffas ni i Beachgruppen för att träna tillsammans med er PT. Det är varierande pass med mycket pepp och motivation till att utvecklas och nå nya höjder i din träning.

Hur går det till?
Vi startar på samtliga anläggningar helgen 29 april- 26 maj (håll utkik på just din anläggning när ni drar igång). På startdagen väger vi in alla (endast du och din PT vet resultaten), vi tränar de program som ska utföras tillsammans och vi pratar kost för att alla ska känna sig säkra på hur de ska följa sitt kostprogram månaden igenom. Därefter träffas vi en gång i veckan för att träna, motivera och ventilera hur träning samt kost går för er alla. När de fyra veckorna har gått ha vi en utvägning i slutet då din PT samlar ihop allas resultat. Förutom att du under denna månad fått nya hälsosamma kost- och träningstips samt en starkare och piggare kropp så kan du även vinna fina priser för resultatet du presterat.

Anmälan och betalning sker i receptionen.
Pris: 695 kr ( Tävlingen utförs i par. Har du inte en partner hjälper vi dig att hitta en.)

På dessa anläggningar finns Beachfighten 2019
STC Skara
STC Tibro
STC Skövde Staketgatan
STC Skövde Elins
STC Mariestad
STC Falköping
STC Lidköping Kinnegatan
STC Karlstad Bryggudden
STC Kil
<

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/02/fb-vasaloppsspinning-uddevalla-190214-678x381.jpg

Från sälen till Mora

Söndag den 3 mars kör vi cykel- och indoorpasset, från Sälen till Mora. Vi kör passen till direktsändningen av Vasaloppet. Starten går kl 8.00 och målgången är när första åkaren i Vasaloppet är i mål.
https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/02/pt-yoga-kinnegatan-190213-678x381.jpg

PT Yoga

Rörlighetsträning och privatlektioner med individuellt fokus ur ett yogaperspektiv under ledning av Ellinor Läth. Hit kommer du som vill få igång din rörlighet och få verktyg till att integrera detta i din träning eller i din vardag. Du kan även vända dig till Ellinor med frågor gällande olika fysiska begränsningar, andningssvårigheter, sömnproblem, stress och annat som kanske begränsar dig i vardagen eller träningen.
Ellinor guidar dig genom olika konkreta och terapeutiska verktyg du kan använda för att hitta mer balans i din träning och i livet. Vid bokning av tre eller fler gånger, får du ett personligt utformat program med dig via mail. Även vid enstaka PT- lektion sker mailkontakt med frågor, för att du ska kunna få ett så personligt program som möjligt.

Ellinor är utbildad och certifierad lärare, 200 tim inom Vinyasa flow yoga i New York, 300 tim för ISHTA yoga New York och Stockholm samt specialiserad inom Yinyoga, 85 tim för Ulrica Norberg.

Ellinor jobbar heltid med yoga och dans sedan några år tillbaka och har rörlighetsträning och kunskap även via dansen, där är Ellinor utbildad på Broadway Dance Center i New York. Varje vecka möter Ellinor många människor med olika förutsättningar i mitt jobb och ser fram emot att få hjälpa dig utefter var du är just nu.

Kontakta receptionen för bokning och mer information!
https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/01/fb-kom-i-gacc8ang-kinnegatan-190116-678x381.jpg

PT Small group – Kom igång!

Vill du komma igång med träningen men inte riktigt vet vart du skall börja? I denna PT Small Group lär du dig grunderna för hur du tränar olika tekniker med fria vikter och i gymmaskiner. Träningsupplägg ingår.

Kinnegatan Start 12 feb tisdagar, kl 18.15-19.15
Rörstrand Start 14 feb torsdagar kl 17.30-18.30
Pris: 8 tillfällen, 995 kr
PT: Liam Schalén

Boka dig för Kinnegatan här!

Boka dig för Rörstrand här!

PT Small Group – Träning i grupp med en personlig tränare
Att träningen sker i grupp gör att du motiveras och inspireras av den positiva träningsmiljö som skapas av gruppdynamiken.
https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/05/facebook-instruktocc88rer-socc88kes-678x381.png

Nu söker vi gruppträningsinstruktörer till STC!

Nu söker vi gruppträningsinstruktörer till STC!

Glädje och passion är två av våra viktiga värdeord och som gruppträningsinstruktör hos STC är det ett måste. Vårt utbud är brett och varierande, vilket skapar enorma möjligheter för dig som instruktör. Oavsett gruppträningsform handlar det om att inspirera och motivera våra medlemmar. Ett pass ska präglas av glädje, svett och en stimulerande puls.

STC har sedan länge ett etablerat samarbete med Les Mills, världens ledande leverantör av gruppträning och alla våra instruktörer är licensierade. Är du redan utbildad av Les Mills är det en stor fördel, men inget måste. Vidareutbildningar sker regelbundet. Vi erbjuder också andra gruppträningspass. Tillsammans utvärderar och utvecklar vi ständigt utbudet.

Just nu söker vi instruktörer till alla våra pass på olika klubbar runt om i landet, vi har samlat ihop oss och har gemensamma rekryteringskvällar. Välkommen med din ansökan.

Välkommen till en av våra rekryteringskvällar:
STC SKARA Måndag 15 oktober kl 17.30–20.00
STC VÄNERSBORG Onsdag 17 oktober kl 17.30–20.00
STC BACKA ENTRÈ Torsdag 18 oktober kl 17.30–20.00

Har du frågor eller vill anmäla dig? Då gör du det här:
STC SKARA: anna.williamsson@stc.se
STC VÄNERSBORG: elin.nordstrand@stc.se
STC BACKA ENTRÉ: sara.bohman@stc.se

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/06/barn-678x381.jpg

STC Kids – Glädje och rörelse i fokus

Söndag 25 februari startar vi i gång STC Kids igen, ett koncept för barn i åldrarna 5–11 år. Genom roliga bollekar, cirkelträning och hinderbanor får barnen en allsidig gymnastikträning och stärker barnens motorik och koordination. Att röra på sig skall vara roligt och vi sätter rörelseglädjen i första rummet.

Start: Söndag 25 februari
Tid: Kl 10.00
Åldrar: 5–11
Pris: 795 kr för 8 tillfällen, 60 min per gång.

Klicka här för bokning!

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/01/facebook-rocc88rstrand-678x381.jpg

Invigning Lidköping Rörstrand

Varmt välkomna på invigning av vår tredje klubb i Lidköping. Lördag 3 februari kommer vi bjuda på tårta, ha flera extrainsatta gruppträningspass och ha utlottningar och tävlingar. Ta gärna med era vänner, gratis träning hela dagen!

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/04/untitled-2-678x381.jpg

Nu samarbetar vi med Villa Lidköpings BK

Vi är glada över att idag ingått samarbete med Villa Lidköpings BK.

Vi på STC ser fram emot att välkomna både spelare, personal och fans i vår gemenskap och till möjligheten att få vara med och bidra till hälsa och framgång!
Heja Villa! Nu siktar vi på en stark nästa säsong.

(På bilderna ser ni STC:s platschef i Lidköping Sofia,STC:s grundare och ägare Antoni tillsammans med Villas klubbchef Jonas)

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2017/04/namnlocc88st-2-678x381.jpg

STC Kids – Glädje och rörelse i fokus

Spring i benen?
Då har vi riktigt kul tillsammans i träningssalen på STC. Konceptet bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge en allsidig gymnastikträning och att stärka barnens motorik och koordination. Att röra på sig skall vara roligt och vi sätter rörelseglädjen i första rummet.

Start Söndag 10 September
Ålder: 6–10 år
Tid: kl 11.00–12.00
Pris: 795 kr ( 8 tillfällen )

Här kan du boka dig!

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar