https://old.stc.se/wp-content/uploads/2016/10/namnlocc88st-1-678x381.png

Vi söker dig som vill jobba extra!

STC´s träningsanläggningar i Göteborg söker fler stjärnor till våra receptionsteam. Tjänsten är en timanställning, arbetstid är framförallt under kvällstid. Skicka din ansökan senast Fredagen den 3:e Februari. Urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 40 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 300 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.

Tjänsten
För att göra vårt glada receptionsteam komplett söker vi nu en person med positiv attityd och social kompetens som kan ge våra medlemmar en minnesvärd upplevelse. Vi söker kort och gott ett socialt fyrverkeri. Du kommer främst arbeta med service och försäljning av våra medlemskap och kringprodukter, även viss underhåll och förberedelser av olika arrangemang och event förekommer.
Tjänsten: Extra vid behov

Om dig
Vi söker dig som har en hög servicenivå och gillar att ta ansvar. Att du har känsla för försäljning, kvalitet och är flexibel är ett måste. Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för träning och friskvård. Du har lätt för att skapa relationer med våra medlemmar och gör gärna det lilla extra, både för dina kollegor och våra medlemmar. B-körkort är meriterande. Som en viktig grund att arbeta ifrån har vi glädje, passion, personlighet, proffsighet och inte minst gemenskap.

Är du rätt person? Skicka Personligt brev och CV direkt till  louice.savenstrand@stc.se senast Fredagen den 3:e Februari.

namnlo%cc%88st-1

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar