Coach sökes

Performancecoach sökes till Performance 442 i Kungälv!

Nu expanderar vi och efterfrågan och behovet av fler stjärnor i vårt Coachteam ökar. Är du vår nästa stjärna och vill du vara en del av Kungälvs största och finaste box med utrustning i absoluta världsklass? Tveka inte att höra av dig med en intresseanmälan för att få chans till att delta i vår coachutbildning senare iår.

Utbildningen kommer att ske någon gång under perioden augusti/september och löper över 2 dagar á 8h/dag. Datum sätts i slutet av juli. Utbildare kommer att vara Kim Wahlgren, Patrik Nilsson & Matilda Krüger som alla är utbildade CFL1 Coacher samt Eleiko Functional Trainer och aktiva coacher på Performance 442.

Vi kommer gå igenom grunderna för de vanligaste rörelserna som förekommer i Performance såsom Ryck & Stöt samt en del gymnastiska övningar. Fokus kommer ligga på hur vi får våra medlemmar att röra sig säkert och effektivt. Vi kommer titta på rörelsescreening och hur vi kan analysera en individ efter dennes specifika behov. Vi kommer även att gå igenom vår ideologi och förklara för er vart och hur vi tillämpar detta på medlemmarna.

Efter avslutad kurs kommer ni få möjligheten att hålla egna pass där ni initialt kommer skuggas och få hjälp av en coach i teamet för att lättare komma in i den nya rollen som coach.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Intresseanmälan görs till:
kimwahlgren@yahoo.se

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar